Presse og Blog

RN Solutions er med, når Aco Funki bygger svinestalde

RN Solutions er med, når Aco Funki bygger svinestalde

Når Aco Funki har vores lys med sig i deres byggeprojekter, så er det fordi vi kan levere en add-on til byggeriet

Aco Funki er dansk design, bygget af tysk kvalitet, og kigger du indenfor i nye stalde opsat af eksperterne i bygning af svinestalde uden for Danmarks grænser, så er lys-enhederne leveret af RN Solutions. Og det er vi meget stolte af.

-Når Aco Funki har vores lys med sig i deres byggeprojekter, så er det fordi vi kan levere en add-on til byggeriet, kunden kan vælge til. En af hovedårsagerne til at Aco Funki vælger at sælge vores løsninger med, er, at det er plug-and-play; det er nemt og hurtigt at sætte op, og selve monteringen skal ikke udføres af en autoriseret elektriker, fortæller Rune Nielsen, direktør i RN Solutions, og tilføjer, at det er en stor fordel – især ved udenlandske projekter – uanset om det er i Rumænien eller på Philippinerne, da installatøren udelukkende skal koncentrere sig om selve installationen.

At du kan sætte løsningerne op selv, er en stor ting, for så opgaven klares af montagefolkene, der i forvejen opsætter inventar, wirer og foderanlæg, og vores produkter monteres næsten altid på wirer eller direkte på inventaret.

RN Solutions vil gerne være en del af turn-key løsninger til landbruget endnu flere steder, og vi arbejder på at være en del af konceptet i flere nye byggerier, så lys bliver en del af en større pakke med foderanlæg, varme og ventilation. Men indtil videre primært i udlandet.

Vi tænker altid på nye løsninger, når vi møder folk i markedet, og mange af vores produkter er blevet til på grund af efterspørgsel fra kunder og samarbejdspartnere. Vi lytter til elektrikerne og landmanden, for at kunne levere de lys-løsninger, der giver det bedste resultat for kunden, og det er altid spændende at hente ny viden ind fra Aco Funkis kunder.

Markedet for smart belysning udvikler sig hurtigt, men i landbruget går det ikke så stærkt endnu. Med RN Solutions produkter i sortimentet er Aco Funki med helt fremme, og så bryster vi os af at kunne levere en god service; vi er en samarbejdspartner, du kan regne med, og som er med på kunderejsen fra bestilling til det produktionsoptimerende lys tændes i stalden.

RN Solutions har i løbet af sommeren solgt lysløsninger til smågrise i Spanien gennem Aco Funki, og de seneste tre år har vi været med i den samlede pakke, når Aco Funki har leveret færdige løsninger rundt i Europa. Og synergien mellem Aco Funki som leverandør af staldanlæg og os som leverandør af en del af inventaret, fungerer rigtig godt.

Ring eller skriv endelig til os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan blive en integreret del af turn-key projekter til dyrehold over hele verden.

Log ind

RN SOLUTIONS