Presse og Blog

Plug´N Play fra RN Solutions giver leveringssikkerhed og god bundlinje

Plug´N Play fra RN Solutions giver leveringssikkerhed og god bundlinje

Plug´N Play løsninger fra RN Solutions giver leveringssikkerhed hos Elektrikeren Nord, og så pynter det på bundlinjen, når arbejdsmænd kan installere lyskilderne

Hos Elektrikeren Nord har man rigtig travlt lige nu, for elpriserne har sat fokus på besparelser, og det gælder ikke mindst i landbruget, som fylder meget i installtørens kundekartotek.

-Vi har fuld gang i produktionen; alt det, vi overhovedet kan. Vi har rigtig meget arbejde med grisestalde, og det har vi også selvom prisen på grisen er dårlig, fortæller Anders Kragh, serviceleder i Elektrikeren Nord, der beskæftiger cirka 60 mand med udgangspunkt i Vrå.

Elektrikeren Nord er forhandler af RN Solutions løsninger til landbrug og industri, hvor lyskilderne og lysstyringsenhederne for slutkunden kan medvirke til at nedsætte energiforbruget med op til 70-80 procent, men installatøren har også stor gevinst af produkterne, der leveres som Plug´N Play.

-Vi bruger rigtig meget Plug´N Play løsninger til stalde. Det er nemt, og det betyder vi hurtigt kan montere i stalden. Det er også servicevenligt efterfølgende, hvis der skulle opstå et problem, siger Anders Kragh, som også fremhæver, at plug-and-play løsningen har en meget stor betydning for det mandskab, der skal benyttes til en installation.

-Vi kan bruge andre medarbejdere end elektrikere. Det vil sige, at vi sagtens kan bruge arbejdsmænd til at sætte udstyret fra RN Solutions op, for det kræver ikke en elektriker til hele opgaven. Elektrikeren skal selvfølgelig montere i tilslutningsenden, men når først den er monteret, så er det Plug´N Play resten af vejen – så en arbejdsmand kan sagtens montere det uden problemer, og ofte sker det i samarbejde med landmanden, forklarer Anders Kragh.

Leveringssikkerhed i top
Elektrikeren Nord er en installationsvirksomhed, der har fokus på landbrug og industri, og her mærker man tydeligt, at den grønne omstilling er aktuel som aldrig før, men også udsigten til store besparelser på elregningen har fyldt rigtig meget hos kunderne de seneste 3-4 måneder, og derfor skal leveringssikkerheden være i top, så tilbagebetalingstiden for kunden i forhold til investeringen i nyt lys kan blive så kort som mulig.

-Leveringssikkerheden er rigtig vigtig for os, for vi har rigtig mange situationer, hvor der er renovering af eksisterende gamle stalde, hvor vi kun har få dage at arbejde i, mens stalden den står tom. Og så har det også stor betydning for os og for vores kunder, at RN Solutions leverer fem års garanti på sine produkter, siger Anders Kragh og uddyber:

-Vi er landmandens rådgiver, og det betyder, at vi foreslår den løsning, vi gerne vil levere, og det gør, at RN Solutions produkter kommer i spil, når vi skal lave en løsning som rådgiver til kunden, forklarer Anders Kragh og siger at for svende, lærlinge og arbejdsmænd har det også betydning, hvordan produkterne er at arbejde med i det daglige.

Og her mærker man hos Elektrikeren Nord, at stifterne af RN Solutions har en baggrund i landbruget, så de kender problemstillingerne installatørene står med, når de der skal sættes lys op i et staldmiljø med ammoniak og skidt – også hvad angår holdbarhed og garanti.

-Det har de forståelse for. Vi har haft indflydelse på produktudviklingen hos RN Solutions, simpelthen rent konstruktionsmæssigt på armaturerne. Hvis vi kommer med et forslag, og vi ønsker tre forskruninger i armaturet i stedet for to, så er det, hvad vi har fået. Det gør, at det bliver mere attraktivt for os at bruge, da det er det produkt, vi gerne vil arbejde med.

Men også før end de forskellige lys-løsninger når frem til staldene kan Anders Kragh mærke, at installatørernes behov prioriteres højt hos RN Solutions.

-For mig som projektleder er det nemt at sende en mail til RN Solutions og sige, at jeg skal bruge en beregning på den stald: bredde, længde, højde – hvor meget skal jeg bruge? Og så går der ikke lang tid, så har jeg en mail tilbage igen med en lysberegning.

Fakta:
LED staldarmaturer og spande-lamper fra RN Solutions, er udviklet til staldmiljøer, og tåler derfor store mængder af støv og vand, hvilket betyder, at armaturerne kan højtryksrenses.

Installationen af RN Solutions lysprodukter kan ske via den priseffektive Plug´N Play løsning, der nemt kan monteres af landmanden eller den sædvanlige el-installatør, eller med armaturer til fast installation med PUSH IN klemmer. RN Solutions produkter leveres med 5-10 års garanti og er special-coated mod ammoniak.

Log ind

RN SOLUTIONS