Presse og Blog

Oplev det strømbesparende lysstyringssystem på Kvægkongressen

Oplev det strømbesparende lysstyringssystem på Kvægkongressen

Opdag fordelene ved det innovative lysstyringssystem til kvægstalde, herunder energibesparelser og forbedret dyrevelfærd, ved at besøge RN Solutions på Kvægkongressen

Kvægkongressen i Herning er et årligt arrangement, der samler kvægproducenter, rådgivere, dyrlæger, eksperter og andre virksomheder inden for kvægindustrien. Det er en fremragende mulighed for virksomheder, der ønsker at udvide sit netværk og lære om de nyeste tendenser og teknologier inden for kvægproduktion og landbrug generelt.

En af de største fordele ved at deltage i Kvægkongressen er muligheden for at netværke med andre i branchen, og dermed få indsigt i, hvordan både deres og ens egen virksomhed kan forbedre sine produkter og tjenester. Desuden kan det føre til nye samarbejdsmuligheder og forretningsforbindelser, der kan hjælpe virksomheder med at øge deres omsætning og vækst.

I år deltager RN Solutions med vores lysstyringssystem til kvægstalde, der kan reducere elforbruget over 50%, når det kombineres med LED-belysning. Lysstyringssystemet justerer lyset til de faktiske forhold og giver en konstant og optimal lysniveau for køerne. Dette sparer ikke kun på energiforbruget, men reducerer også stress på dyrene, hvilket forbedrer produktiviteten og reproduktionen. Desuden er lysstyringssystemet fuldt automatiseret og kan styres fjernbetjent via en smartphone, når det er installeret.

Alt i alt vil vores tilstedeværelse på Kvægkongressen give os en god mulighed for at vise vores innovative teknologiske produkter til en bred vifte af brancher inden for kvægindustrien. Det vil også give os mulighed for at lære mere om de seneste tendenser og teknologier inden for kvægproduktion og opbygge relationer til potentielle kunder og partnere.

Kom og mød os og tre af vores samarbejdspartnere i fornyeren i MCH Messecenter Herning den 27. og 28 februar. Vi glæder os enormt til at se dig!

Log ind

RN SOLUTIONS