Presse og Blog

Året der gik for RN Solutions

Året der gik for RN Solutions

Tusinde tak, for et helt fantastisk år!

Året 2022 har budt på meget for RN Solutions, og vi vil derfor gerne benytte denne lejlighed til at takke vores fantastiske forhandlere og kunder!

Nedenfor har du mulighed for at få lidt inspiration og læse et kort udsnit af nogle af de blogs, som vi har lavet i løbet af året i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Opnå store strømbesparelser med NewRoniX
Lysstyringen fra NewRoniX
høster dagslyset, for når sensorer inde i stalden registrerer ændringer i lysindfaldet, tilpasses LED-belysningen med det samme, så der altid er de ønskede lux hos dyrene.

-Vi har lavet en lysstyring, der er mere intelligent end andre styringer. Vi har blandt andet fået midler fra Innovationsfonden, til at udvikle teknikken. Men det er ikke bare de energiesparende fordele, der gør NewRonix interessant. Hele systemet kan let styres via en smartphone, siger Rune Qvist Nielsen, medejer af NewRonix, om produktet.

Rokkedahl fremmer kyllingernes vækst med farve LED-lys
RN Solutions er distributører af fuldspektrum farvelys LED system fra Once by Signify, specielt tilpasset til at fremme vækst og dyrevelfærd i fjerkræbesætninger. Hos Rokkadahl Landbrug er farvelys-systemet monteret i otte stalde, og nu indgår lyset også i sortimentet hos Rokkedahl Energi.

-Teknisk er det nemt at montere og det kræver ikke nødvendigvis en elektriker at udskifte en lampe. De første erfaringer fra vores første projekt hos Rokkedahl Landbrug er positive, lyder det fra Jesper Toft Jensen, Teknisk chef og medindehaver af Rokkedahl Energi.

RN Solutions er med, når Aco Funki bygger svinestalde
Aco Funki er dansk design, bygget af tysk kvalitet, og kigger du indenfor i nye stalde opsat af eksperterne i bygning af svinestalde uden for Danmarks grænser, så er lys-enhederne leveret af RN Solutions.

RN Solutions har i løbet af sommeren solgt lysløsninger til smågrise i blandt andet Spanien og Slovakiet gennem Aco Funki. De seneste tre år har vi været med i den samlede pakke, når Aco Funki har leveret færdige løsninger rundt i Europa. Synergien mellem Aco Funki som leverandør af staldanlæg og os som leverandør af en del af inventaret, fungerer rigtig godt.

Plug’n’play løsninger giver leveringssikkerhed hos Elektrikeren Nord
Elektrikeren Nord er forhandler af RN Solutions løsninger til landbrug og industri, hvor lyskilderne og lysstyringsenhederne for slutkunden kan medvirke til at nedsætte energiforbruget med op til 70-80 procent, men installatøren har også stor gevinst af produkterne, der leveres som Plug´N Play.

-Vi kan bruge andre medarbejdere end elektrikere. Det vil sige, at vi sagtens kan bruge arbejdsmænd til at sætte udstyret fra RN Solutions op, for det kræver ikke en elektriker til hele opgaven. Elektrikeren skal selvfølgelig montere i tilslutningsenden, men når først den er monteret, så er det Plug´N Play resten af vejen. En arbejdsmand kan sagtens montere det uden problemer, og ofte sker det i samarbejde med landmanden, forklarer Anders Kragh fra Elektrikeren Nord.

Tusinde tak for år 2022!

Til de mange virksomheder, som vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med i løbet af året.

Vi glæder os meget til et fortsat godt samarbejde i det kommende år!

Log ind

RN SOLUTIONS